5 avantaje oferite de un content bun

 

Contentul este un factor cheie in promovarea unui site.  

Noi, cei de la WhiteAd Media punem succesul afacerii dvs. pe primul plan. De aceea va oferim servicii de optimizare SEO si servicii de content writing – doua elemente fara de care nici un site nu poate fi promovat in Google.

In ceea ce ne priveste, noi – creativii de la agentia de publicitate WhiteAd Media – oferim diferite tipuri explicite de content, fiecare avand un rol bine determinat in promovarea unui site web. Astfel, noi ne ocupam de 

♦ advertoriale educationale si informationale;

♦ articole in presa si comunicate de presa bine puse la punct;

♦ articole SEO pentru un marketing online de succes;

♦ texte si descrieri pentru produse/servicii; 

♦ postari exclusive pentru blogul unui site.

Insa, pentru a vedea care este rolul content writing-ului si de ce se merita sa apelezi la asa ceva pentru afacerea ta, trebuie sa cunosti avantajele oferite de acesta.

Toata lumea cauta pe internet anumite informatii despre produse, servicii, locatii, pachete, site-uri si magazine online. Spatiul web are cate o informatie despre fiecare lucru; este cel mai bun mediu pentru a oferi si a gasi ceva de care ai nevoie. De aceea contentul nu este doar o insiruire oarecare de cuvinte. Un continut bine scris ofera mai multe beneficii unei afaceri cu deschidere in mediul online.

Care sunt avantajele oferite de un content bun? 

Content writing-ul ofera posibilitatea atragerii motoarelor de cautare precum Google, a cresterii traficului pe site, dar si a asigurarii de informatii utile clientilor potentiali si deja existenti.

  1. Un continut bun informeaza cititorii

Fie ca este vorba despre un blog generalist, despre un site sau despre un magazin online, continutul scris relateaza vizitatorilor despre identitatea ta, cu ce te diferentiezi de restul si despre serviciile sau produsele pe care le oferi. Cu cat mai multe informatii folositoare dezvalui pe un site web, cu atat mai multi clienti sau vizitatori vei avea.

  1. Un continut bun atrage motoarele de cautare catre site-ul tau

Google si alte motoare de cautare identifica mereu cuvinte cheie, fraze cheie si descrieri pentru a le afisa in rezultatele cautarilor. Iar nimeni nu ia acesti factori in considerare mai bine decat insusi procesul de content writing. Un continut bun nu numai ca este atractiv pentru vizitatorii umani, ci si pentru ”spideri”, instrumentele de analiza ale motoarelor de cautare.

  1. Un continut bun ofera valoare site-ului si creste traficul

De vreme ce ai deja un site, o schema a acestuia si stii ce iti doresti pentru afacerea ta, poti adauga valoare printr-un continut bine creat care este util pentru clienti si vizitatori. Aceste persoane care sunt atrase catre site-ul tau vor creste traficul si in cele din urma iti pot deveni clienti, ceea ce iti asigura succesul.

  1. Un continut bun adauga valoare partii vizuale a site-ului

Chiar daca ai pe site imagini, scheme, infografice si video-uri atragatoare, daca acestea nu sunt explicate in mod adecvat prin cuvinte, atunci pierzi tot. Da, pana si descrierile imaginilor iti vor putea aduce clasari bune in motoarele de cautare, mai bine chiar decat elementele vizuale in sine.

De exemplu, produsele si serviciile tale pot fi descrise in detaliu intr-un catalog web iar beneficiile lor pot fi evidentiate fata de cele ale competitiei. Si asta include un content bun care sa fie alaturat partii vizuale stralucite de pe site-ul tau.

  1. Un continut bun fidelizeaza vizitatorii si clientii

Daca ai un blog, iti doresti ca acesta sa fie vizitat si sa devina cat mai interactiv, adica sa foloseasca cuiva prin ceea ce ofera. Iar daca ai un site, iti doresti ca oamenii care au ajuns acolo prin cautarile lor sa revina ori de cate ori spui ceva nou. De aceea content writing-ul este avantajos in asemenea situatii.

Poate oferi informatii utile care sunt relevante pentru afacerile, pasiunile sau preferintele persoanelor ce afla de site-ul tau. Mai mult decat atat, in functie de obiectivele tale, un continut pentru site poate educa, amuza, informa, convinge, schimba pareri, extinde orizonturi, si multe alte asemenea lucruri ce iti vor asigura succesul afacerii.

Acum te-ai convins de ce ai nevoie de servicii de content pentru promovarea ta in mediul online? Noi iti oferim aceste strategii de publicitate in cadrul sectiunii Servicii de content de pe site-ul nostru: whitead-media.ro.

Contacteaza-ne pentru o oferta!